shadow1

Effektiv slankekur med personlig profil

Effektiv slankekur, person står på vægt

Det indeholder vores slankekur

  • Et nøje sammensat forløb

  • Unik 5-trins plan

  • Motionsplan & diæt

  • Vejledning til effektiv slankekur

En effektiv slankekur er ikke blot en gåtur i parken.

Det kræver en målrettet og effektiv indsats, hvis du vil smide de overflødige kilo. Har du uden held prøvet kræfter med en eller flere slankekure, kan Cambridge Danmarks unikke 5-trins vægtplan blive dit første møde med en effektiv slankekur, der har dine behov i centrum.

Hos Cambridge Danmark sammensætter vi et forløb som er nøje tilpasset dig, hvad enten du skal tabe dig meget eller lidt. Du bestemmer selv, hvor lang tid du befinder dig på hvert af de fem trin i vægtplanen, og slankekuren forløber helt i dit eget tempo.  Vores 5-trins plan er mere end en slankekur. Det er en vejviser gennem en effektiv slankekur med et sundt liv som mål, også når du har nået din idealvægt og hverdagen melder sig igen.

Beregn din idealvægt

Med Cambridge Danmark kan du modtage en personlig og effektiv slankekur

Der er flere udfordringer ved at begynde på en slankekur. Ud over at sammensætte den rigtige motion og diæt kan kampen mod kiloene også være en ensom og mental belastning. Ved at følge vægttabsplanen fra Cambridge Danmark får du tilknyttet en personlig Vægtplan Konsulent, som sammensætter en effektiv slankekur og er med dig hele vejen gennem forløbet. Vægtkonsulenten står klar med vejledning, information samt motivation, hvis vægttabet stagnerer eller gejsten mangler.

Din vej til en effektiv slankekur og et sundt liv

Cambridge Danmark har vægtplan konsulenter over hele landet. Det eneste du skal gøre for at komme i gang med at tabe dig, er at kontakte den nærmeste konsulent. Vi går straks i gang med at sammensætte en effektiv slankekur ud fra dine personlige behov og ønsker.

klik her for at få den mest effektive slankekur for lige netop dig

Spørgsmål? Tlf:32550037

Her kan du stille dine spørgsmål,
så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.

Spørgsmål