shadow1

Få Hjælp til Vægttab med 5-trinsplanen

Få Hjælp til Vægttab

BMI Brikken kan hjælpe dig med:

  • Om-programmering (vægtab/diætist/psykolog/terapeut)

  • Ommøblering (plastikkirurgi)

  • Oplysning

  • Omsorg (støttegrupper)

  • Operationsmuligheder

Få Hjælp Til Vægttab med Cambridge Danmark

Det kan være svært at tage det første skridt mod et vægttab og et sundere liv. Ved at følge Cambridge Danmarks 5- trins plan er hjælpen til vægttab aldrig langt væk. Vores uddannede Vægtplan konsulenter er med dig fra start til slut.

En personlig konsulent som udarbejder din kostplan og vejleder dig gennem kurens fem trin, er den bedste hjælp til vægttab, du kan få. Så snart du tager kontakt til din personlige konsulent, vil du have en hjælpende og vejledende hånd med dig gennem hele dit vægttab. Selv når du er færdig med din 5-trinsplan, er din konsulent lige i nærheden og sikrer, at du ikke tager de tabte kilo på igen.

Mangler du hjælp til vægttab? Vi står klar med rådgivning og vejledning

Du kan få hjælp til vægttab. Du behøver ikke at føle dig alene i kampen mod kiloene. Mange mennesker søger hjælp til vægttab og vi står klar med personlig rådgivning og vejledning. Vores konsulenter holder til i hele landet og står klar ti at skræddersy din vægtplan sammen med dig. Find din personlige Vægtplan Konsulent og hjælpende hånd her.

Kontakt os og få hjælp til vægttab

Så om du er svært overvægtig eller bare skal tabe et par overflødige kilo så står vores vægtkonsulenter altid klar til at hjælpe med dit vægttab og sørger for at du ikke tager de tabte kilo på igen. Kontakt os her og hør hvordan vi kan hjælpe til vægttab.

Spørgsmål? Tlf:32550037

Her kan du stille dine spørgsmål,
så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.

Spørgsmål