shadow1

Kostplaner til Vægttab er Begyndelsen på Dit Nye Liv

Kostplaner til Vægttab

Vi hjælper med kostplaner til vægttab

Vejen til et sundt liv uden overvægt starter med en fornuftig diæt. Cambridge Danmarks Vægtplan Konsulenter hjælper dig til en god start på din kur ved at sammensætte de helt rigtige kostplaner til vægttab.

Når du første gang tager kontakt til en af vores Vægtplan Konsulenter, gennemgår du en analyse, hvor du bliver målt og vejet. Vi udregner blandt andet din muskel- og fedtmasse, din BMI og din fysiske alder (metaboliske alder). Ud fra denne analyse sammensætter konsulenten nogle kostplaner til vægttab, som vil blive centrale på din vej mod vægttab.

Modtag personlige kostplaner til vægttab

Vi udarbejder i samarbejde med en personlig kostplan til vægttab baseret på dine ønsker og mål for dit vægttab. Vores vægtkonsulenter sørger for at din kostplan til vægttab indeholder alle det næring du skal bruge for at klare dig godt og sundt igennem dagen.

Kostplaner til vægttab bliver det første skridt på din vej mod et sundt liv. Ved at følge 5-Trins Kuren kommer din kost til delvist at bestå af måltidserstatning, som dog gradvist erstattes af normal mad jo længere du kommer i kuren. Når du har fuldendt de fem trin, er det stadig vigtigt at holde en sund kost, og du bør sætte dig ind i de nye kostråd som giver dig vejledninger i, hvordan du bruger de forskellige kostgrupper og hvor meget af den enkelte madvare det anbefales at spise. Husk, at du altid kan få hjælp og gode råd af din vægtkonsulent, også efter endt kur.

Lær din din krop og kost at kende med planlagte kostplaner til vægttab

Få sammensat dine helt egne kostplaner til vægttab. Kontakt en af vores Vægtplan Konsulenter som hurtigt kan vise dig vejen til et sundt liv. Du finder vores Vægtplan Konsulenter over hele landet.

Vores kostplaner til vægttab lægges ud fra disse kostråd:

  • Spise mere fisk

  • Spise meget frugt og grøntsager

  • Spise mindre mættet fedt

  • Vælge magre mejeriprodukter

  • Bruge mindre salt

  • Spise mindre sukker

  • Være fysisk aktiv
  • Spise varieret

Spørgsmål? Tlf:32550037

Her kan du stille dine spørgsmål,
så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.

Spørgsmål