shadow1

Vægtkonsulent – Få hjælp til dit Vægttab

vægtkonsulent

Vægtkonsulent til dit vægttab

Få en vægtkonsulent til at hjælpe dig med dit vægttab

En uddannet vægtkonsulent kan gøre det nemmere for dig at begynde et vægttab og hjælpe dig til et permanent sundere liv.

Cambridge Vægtplan, der tidligere hed Cambridgekuren, er tilbage i Danmark efter en pause på 16 år. Siden 2011 har du kunnet få hjælp fra vægtkonsulenter over hele Danmark, hvilket betyder at vejen til vægttab aldrig er langt væk. Vægtkonsulenten er et vigtigt våben i din kamp mod overvægt eller din jagt på en sundere livsstil.

Din vægtkonsulent er med dig hele vejen

Cambridge Vægtplan kommer til Danmark med succeshistorier fra 32
lande og mere end 975.000 glade forbrugere af vores forskellige produkter. Vægtplanen virker i kraft af en nøje udarbejdet kostplan, som følges over et forløb på fem trin, samt brug af vores måltidserstatningsprodukter som et tillæg til kosten. Det er dog din personlige vægtkonsulent som får det hele til at smelte sammen. Vægtkonsulenten vil stå for at analysere dit udgangspunkt og dine behov for derefter at sammensætte en 5-trins plan til din unikke situation. Han eller hun vil følge din vægtudvikling, motivere dig gennem hele forløbet og vejlede og rådgive dig.

Læs mere om 5-trins vægtplanen

Brug din vægtkonsulent – også selvom du har nået dit mål

Efter endt kur, når du igen begynder på en normal kost, kan du stadig med fordel gøre brug af din vægtkonsulent. Dine glukosedepoter fyldes igen op med vand, og det er normalt at tage et par kilo på igen. Vægtkonsulenten kan hjælpe dig med gode råd om overgangen til en normal kost og kan støtte dig, hvis vægtforøgelsen virker demotiverende.

Find din personlige vægtkonsulent her og begynd dit vægttab med det samme.

Spørgsmål? Tlf:32550037

Her kan du stille dine spørgsmål,
så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.

Spørgsmål