shadow1

Måltidserstatning

Måltidserstatning, kvinde med bar mave måler talje

Cambridge Måltidserstatning

Måltidserstatning er en del af hemmeligheden bag Cambridge vægtplanens succes, den indgår i kurens første faser, og som mange vælger at bruge som et tillæg til kosten efter endt kur.

Alle typer af måltidserstatning findes i flere smagsvarianter og bruges i kurens begyndelse som erstatninger for hele måltider, men kan også benyttes som snacks eller tillæg til din normale kost.

Gør brug af måltidserstatning til at smage på et sundt liv

Cambridge Vægtplan har haft fokus på at skabe en produktserie, som er velsmagende. Det vigtigste for en vellykket kur er at måltidserstatningerne ikke bliver en sur pligt og et dårligt alternativ til den usunde mad, der været årsagen til din overvægt. Der er selv sunde alternativer til chokolade- og frugtbarer, der kan benyttes som en del af 5-trins vægtplanen eller som en sund snack i din hverdag. Udover den gode smag har Cambridge Vægtplan fokus på at hele serien af måltidserstatningsprodukter indeholder den helt rigtige næring. Hos Cambridge Danmark går den gode smag og næring nemlig hånd i hånd i vores måltidserstatninger.

Alene i Norden er der tæt på en million mennesker, der aktivt bruger Cambridge Vægtplans måltidserstatning, enten i forbindelse med vægttab eller som et sundt tillæg til den daglige kost. Du behøver ikke at være i en aktiv kur for at bruge de forskellige typer af måltidserstatning. Cambridge Vægtplans måltidserstatninger kan roligt bruges som et supplement i dit daglige indtag af mad. Kig på produkterne her, og se om ikke du får lyst til at gøre en eller flere af dem til en del af din sunde livsstil.

Spørgsmål? Tlf:32550037

Her kan du stille dine spørgsmål,
så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.

Kontakt