shadow1

Nem slankekur med hurtige resultater

nem slankekur, to fødder på en vægt

Cambridge Vægtplan er en nem slankekur i fem trin.

5 trins slankekuren er videnskabelig dokumenteret virkning, og er en vej til et sundt liv gennem kostplanlægning, kosterstatning og vejledning fra vores kyndige Vægtplan Konsulenter.

Ved at følge Cambridge Vægtplan vil du se direkte resultater allerede den første uge. Din personlige kostplan bliver udarbejdet sammen med dig og vil give dig et hurtigt vægttab helt fra starten. De hurtige resultater giver et mentalt boost og danner et godt grundlag for det videre vægttab.  Det centrale i kuren er måltidserstatning og kostplanlægning, hvilket gør Cambridge Vægtplan til en nem slankekur i forhold til mange af markedets alternativer.

En nem slankekur uden de daglige svedeture

Selv om det anbefales at motionere mindst to gange om ugen, er det ikke den fysiske indsats som skaber resultaterne. Hvis du leder efter en nem slankekur uden daglige svedeture i motionscentret, så er Cambridge Vægtplan et godt bud. Du vil få støtte og vejledning fra en personlig Vægtplan Konsulent gennem hele forløbet – og også når du har gennemført de fem trin, vil du kunne gøre brug af konsulenten med henblik på at gøre din nye, sunde livsstil til en del af din hverdag.

Brug Cambridge Danmark som en nem slankekur

Det eneste du skal gøre for at komme i gang med dit vægttab, er at kontakte en af vores Vægtplan Konsulenter og oplyse dine personlige målsætninger. Herefter gennemgår du en kort fysisk analyse, og du får sammensat en kostplan og får anvist nogle måltidserstatninger, og så er du klar til at begynde en nem slankekur med et varigt vægttab som mål.

Læs mere om Cambridge Vægtplan her!

En nem slankekur med Cambridge Vægtplan starter ved at finde en Vægtplan Konsulent i dit område. Vi har konsulenter over hele landet.

Spørgsmål? Tlf:32550037

Her kan du stille dine spørgsmål,
så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.

Kontakt