shadow1

Spis dig slank

Spis dig slank, fad med grønsager og dip

Spis dig slank ved at følge disse råd, når sulten melder sig de første tre dage:

  • Drik rigeligt vand

  • Drik te og kaffe (uden mælk og sukker)

  • Fordel dine måltider jævnt over dagen
  • Hold dig aktiv, gå ture og fokuser på andre ting end mad

Spis dig slank!

Det lyder som en selvmodsigelse, men et effektivt vægttab er i høj grad et spørgsmål om sunde spisevaner. Spis dig slank og du behøver ikke at gå sulten i seng for at smide overvægten.

Overvægt er ofte resultatet af dårlige kostvalg, og når du vælger at stræbe efter et sundt liv, handler det om at ændre dårlige vaner til gode. Det handler mere om, hvad du spiser, end hvor meget du spiser og derfor giver Spis dig slank tanken god mening. Mange mennesker kan tvivle på om de får den rette mængde mad, og om spis dig slank tankegangen bare handler om at skære i ens daglige indtag helt ned. Med Cambridge Vægtplan kommer du ikke til at sulte. Din gamle kost bliver ændret og kommer til at bestå af diverse måltidserstatninger samt vejledning i sunde alternativer, som går hånd i hånd med spis dig slank tilgangen til vægttab.

Har du nogensinde hørt om ordsproget: Spis dig slank!

Som med de fleste andre livsstils ændringer er de første tre dage de sværeste. De første dage kan du opleve følelsen af sult, fordi dine spisevaner bliver brudt. Der findes ingen mirakel-metode mod dette, men det er helt normalt ved spis dig slank tilgangen. Allerede efter dag 3 vender kurven dog, og efter dag 5 oplever de fleste, at kroppen finder en ny balance og at sultfølelsen forsvinder. Det vil give er større overskud i hverdagen og kroppen en gradvis ændring til det bedre ved at følge spis dig slank princippet.

Spis dig slank til et varigt vægttab!

Cambridge Vægtplan er en koncentreret kur, og følger du din Vægtplan Konsulents anvisninger, vil du kunne se resultater allerede efter den første uge. Spis dig slank med fire måltider om dagen, kontakt en Vægtplan Konsulent og kom i gang med det samme.

Læs mere om, hvilke faser du gennemgår i din første uge med vægttab.

Spørgsmål? Tlf:32550037

Her kan du stille dine spørgsmål,
så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.

Spørgsmål