shadow1

Tab dig hurtigt

Tab dig hurtigt, person med lila neglelak står på vægt

5-trinsplanen i korte træk

  • Trin 1: Via fuld kosterstatning opnår du et stort vægttab på kort tid

  • Trin 2: Der tilføjes enkelte almindelige madvarer til diæten

  • Trin 3: Der introduceres sunde kulhydrater til diæten i form af pasta, ris og kartofler.

  • Trin 4: En mere fleksibel diæt med kun én måltidserstatning pr. dag
  • Trin 5. Du har nået dit mål, og du instrueres i, hvordan du fastholder dit nye sunde liv.

Tab dig hurtigt med Cambridge Danmarks vægtplan

Cambridge Danmarks Vægtplan guider dig frem til et sund liv uden overvægt. Tab dig hurtigt i fem trin, hvor dine uhensigtsmæssige kostvaner bliver vendt til en sund diæt. Du vil opdage, at det ER muligt at tabe sig hurtigt.

Cambridge vægtplanen har i mere end tredive år hjulpet folk af med overvægten og frem til et sundere liv. Vores kur er designet til at gøre dit vægttab effektivt og permanent med omtanke for dine personlige krav til vægttabet. Tab dig hurtigt med 5-trins planen, som gennem en nøje udarbejdet kostplan og kyndig vejledning giver dig de bedst mulige forudsætninger for at nå dit mål.

Tab dig hurtigt i dit eget tempo

Du bestemmer selv, hvor lang tid du bruger på hvert trin. Alle personer er forskellige og Cambridge Danmarks vægtplan tager højde for dine individuelle forudsætninger. Derfor er der ingen normeret tid på de enkelte trin. Så tab dig hurtigt i forhold til dine egne personlige krav. Cambridge Danmark har lang erfaring med at give dig resultater hurtigst muligt, uanset din startvægt.

Læs mere om 5-trinsplanen her!

Vejen til et permanent vægttab er kortere end du tror. Kontakt en af vores Vægtplan Konsulenter i dag og tab dig hurtigt og effektivt.

Hvad gør en blivkonsulent_boxkonsulent god?

Interesse og ønske om at hjælpe andre mennesker

Evnen til at motivere andre

Du vil få kollegaer rundt om i hele landet som kan hjælpe og supporte dig og du har selvfølgelig altid mulighed for at ringe til Cambridge Danmark A/S og stille spørgsmål eller få en snak. Der vil hvert år være opfølgende kursus som Cambridge konsulenterne SKAL deltage i.

Kunne du tænke dig at blive konsulent i Cambridge Danmark A/S eller høre nærmere herom, så kontakt Henning Brix på tlf. 32 55 00 37 eller mail: post@cambridgedanmark.dk

Hent vores folder her

Spørgsmål? Tlf:32550037

Her kan du stille dine spørgsmål,
så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.

Spørgsmål