shadow1

Cambridge vægtplanen

Hvad indeholder Cambridge Vægtplan?

Din Vægtplan Konsulent, som vejleder og støtter dig + måltidserstatnings produkter, der kan bruges som fuld kosterstatning, til at erstatte enkelte måltider, som sundt mellemmåltid eller efter træning. Alt efter behov.

Vægtplanen bliver tilpasset dig – du er i fokus og bliver fulgt hele vejen igennem planen. Selv efter planen tilbyder din konsulent at følge op på dig, så du ikke stille og roligt tager det hele på igen. Det er op til dig om du ønsker at gøre brug af konsulentens støtte, langt de fleste har størst succes med hjælp fra en konsulent. Konsulenten tilbyder at måle og veje dig hver eller hver anden uge og kommer med gode råd, hvis motivationen går i stå.

Cambridge Vægtplans produkter er af den højeste kvalitet på hele markedet, den indeholder alle de næringsstoffer, vitaminer og mineraler kroppen har brug for hver dag. Det danske sygehus væsen anbefaler overvægtige patienter at bruge Cambridge Vægtplan – enten for at undgå en gastric bypass operation eller som forberedelse til én.

 

5-Trins Vægtplan fra Cambridge

5 trin der hjælper dig ud af overvægten og til et sundere liv.
Cambridge Vægtplan er ikke en kur – men en plan for en fremtidig sund livsstil efter vægttab.

 

Med 5-Trins Planen fra Cambridge Vægtplan bryder vi de dårlige vaner og ved opfølgning og samtaler sætter vi sammen målet for dit vægttab.

Den største forhindring er vanens magt og det er ikke nok at have hjertet med – hjernen skal også følge med. Med Cambridge Vægtplan 5-Trins Plan øges kombinationen af Cambridge produkter og sund kost gradvist – i et individuelt tilpasset forløb.
Hvor længe du er på de enkelte trin er individuelt, afhængig af størrelse af det ønskede vægttab og tid.

5trinsProgram_DK1 | Cambridge Vægtplan | Vægtplan

 

A: Fuld kosterstatning hvilket giver 800kcal per dag og vil være din eneste ernæringskilde. Det er designet til at opnå hurtigt og effektivt vægttab, mens det giver ernæringsmæssig sikkerhed, og det kan anvendes op til tre uger ad gangen (eller længere hvis det er under lægelig supervision).På dette trin vil du spise fire Cambridge 800 måltidserstatninger om dagen. Der er mange at vælge imellem, både shakes, supper og barer.B: Lige over 800kcal per dag, men her kombineres bekvemmeligheden af de tre 200 kcal Cambridge 800 måltidserstatninger med 200kcal af almindelig mad.
1000kcal hver dag. På dette trin lægges lidt mere almindelig mad til. Du kombinerer tre Cambridge 800 måltidserstatninger med en variation af 150kcal morgenmad, 200kcal aftensmad og 150ml skummetmælk (50kcal), som du enten kan bruge ved morgenmaden eller i løbet af dagen.
Dit daglige energiindtag øges til omkring 1200kcal. Dette udgøres af to Cambridge 800 måltidserstatninger samt en øget mængde af morgenmad og frokost, samt et højt protein, lavt glykæmisk index (GI) aftensmåltid, der inkorporerer nogle sunde kulhydrater såsom pasta, ris og kartofler.
Omkring 1500kcal hver dag og du bruger nu kun en* Cambridge 800 måltidserstatning sammen med 150kcal morgenmad, 400kcal frokost og et aftensmåltid på 450kcal (inklusiv dessert), 150 ml (50kcal) skummetmælk på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af dagen plus en daglig snack/frugt (max. 200kcal).
Mit liv handler om hvordan du vedligeholder dit nye vægttab resten af dit liv ved hjælp af sunde spisevaner, en aktiv livsstil og støtte fra tid til anden efter behov fra din Cambridge konsulent. Forskning har vist, at hvis du fortsætter med at erstatte et måltid om dagen med en ernæringsmæssigt afbalanceret måltidserstatning ligesom Cambridge 800, så vil det virkelig hjælpe på din langsigtede plan om at bevare din nye vægt. Det er naturligvis også en god ide at bevare kontakten med din Cambridge konsulent, blive vejet regelmæssigt, få gode råd og motivation og i det hele taget få den personlige støtte der også er bevist at have stor effekt på den langsigtede succes.