shadow1

Varigt Vægttab

varigt vægttab, kvinde benytter gult målebånd

5 trin til et varigt vægttab

Et varigt vægttab kræver at du lærer at lægge en fornuftig kostplan. Cambridge Danmarks 5-trins kur hjælper dig af med overvægten og giver dig byggesten til et sundt liv.

Cambridge Vægtplan har over 30 års erfaring med at give overvægtige et fundament for et sundt liv. De gode resultater skabes gennem 5-trins planen, hvor du lærer at spise sundt og at bruge måltidserstatninger som også fremadrettet kan hjælpe med et varigt vægttab. Især det femte trin med titlen ”Mit Liv” er en vejledning i at opretholde de sunde kostvaner og tænke langsigtet.

Ud med de dårlige vaner

Et varigt vægttab er betinget af, at du ikke falder tilbage i dårlige spisevaner. Gennem kurens fem trin hjælper vi dig af med de forkerte rutiner og giver dig nogle nye og sundere alternativer. Der er dog altid en fare for at indgroede vaner vender tilbage. Selv efter endt forløb anbefaler vi, at du gør brug af din Vægtplan Konsulent som kan foretage regelmæssige vejninger ogt fortsat kan vejlede, motivere og inspirere dig med hensyn til kosten.

Læs den videnskabelige dokumentation for 5-trins vægtplanen.

Lær at lægge en fornuftig kostplan til et varigt vægttab

Vil du lære hvordan du får et varigt vægttab og et sundt liv, så læs mere om 5-trins vægtplanen og tag kontakt til en af vores uddannede Vægtplan Konsulenter. Cambridge Danmark har Vægtplan Konsulenter over hele landet. Se vores kort og find den konsulent, der er nærmest dig.

Spørgsmål? Tlf:32550037

Her kan du stille dine spørgsmål,
så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.

Spørgsmål